A. Kupsu Oy

maanrakennus

Tie- ja piha-alueet, sekä johtokaivannot

Kaivukalustoa meiltä löytyy tela-alustaisina toimintapainoltaan 3,5 - 30 t ja pyöräalustaisina 10 t ja 18 t, sekä lisäksi traktorikaivuri. Koneisiin on varsin kattava lisävarustus (ks. kalustoluettelo).

 

Hoidamme suunnitelmien ja toiveiden mukaisesti asiakkaan tilaamat työt alusta loppuun, halutessa hankimme työssä tarvittavat luvat sekä toimitamme projektin materiaalit ja rakennustarvikkeet yhteistyökumppaneidemme kautta.

Toteutamme lähes mitä tahansa rakenteita maanrakentamiseen liittyvää mm. putki-ja kaapelikai-vannot, jätevesijärjestelmät, pihavalaistukset, erilaiset perustukset, muurit ja maisemoinnit.

Kokonaisurakointiin voi kuulua suunnittelusta ja lupien hakemisesta alkaen kaikki toimenpiteet aina nurmikon istutukseen.

RAKENNUSTEN POHJATYÖT

Meiltä hoituu omakotitalojen, mökkien, hallien ja kevyempien rakennusten pohjatyöt maankaivuusta salaojien ja viemäreiden rakentamiseen. Kokonaisuuteen voi kuulua myös räjähteetöntä louhintaa hydraulikiilaamalla, maakaapeleiden asennukset tai maalämmitysjärjestelmän kaivutöitä.

Rakennusten pohjatyöt ovat pääsääntöisesti kaksivaiheisia. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään perustukset ja asennetaan rakennuksen alle tulevia teknisiä johtoja ja putkia, sekä tehdään sokkelin sisätäyttö. Toinen vaihe sisältää pintarakenteet ja viimeistelytöitä nurmikon, kivetyksen, päällystyksen tai istutusten osalta.

Muut rakennustyöt ja kuljetuspalvelut

Rakennamme myös esimerkiksi pihalampia, uima-altaita, leikkipaikkoja, syväjätesäiliöitä,  sekä erilaisia kaiteita ja aitoja.

Toimitamme kiviaineksia, multaa, kuorikatetta liikenneluvallisilla maansiirtokuorma-autoillamme ja pihakiviä, rakennustarvikkeita tai kappaletavaraa hiab-nosturilla varustetulla kuorma-autolla. Meiltä saa myös vuokralle vaihtolavoja tai pienempiä nostolavoja.

 

Kuljetuslavetilla onnistuu esimerkiksi kaivinkoneiden siirrot, sekä pidempien putki- ja pylväsmateraalien kuljetukset.